تماس با مرکز توانبخشی ایرانیان ، مشاوره فیزیوتراپی

فیزیوتراپی

فیزیوتراپی

فیزیوتراپی روشی از درمان است که با جریان های الکتریکی ، تجهیزات مکانیکی ، تمرینات ورزشی و عوامل فیزیکی دیگر در درمان بیماری ها و اختلالات ماهیچه ای ، عصبی و اسکلتی مورد استفاده قرار می گیرد. در فیزیوتراپی ورزش ، پرتوهای فرابنفش و فروسرخ ، نور ، گرما و جریان برق استفاده می شود.

فیزیوتراپی در منزل ( physiotherapy ) یکی از زیر شاخه های توانبخشی می باشد که به افراد ناتوان و آسیب دیده که قادر به خروج از منزل نمی باشند کمک می کند تا بتوانند بدون خروج از منزل بهبود یابند و کارهای روزمره خود را انجام دهند.

حرکات و تمرینات باید با دستور ، تجویز و هدایت فیزیوتراپیست انجام شود ، فیزیوتراپی شامل بررسی ، تشخیص ، برنامه ریزی درمانی ، مداخله و ارزیابی می باشد.

تکنیک های درمانی مربوط به بقراط می باشد، درمان بیماری ها و مشکلات با آب گرم ، ماساژ ، اشعه خورشید ، ورزش و تکنیک های دیگر مربوط به قبل از میلاد می باشد که به مرور زمان دانشمندان و طبیبان ایرانی بسیاری را به آن ها اضافه کرده اند.

فیزیوتراپی چه نقشی در درمان بیماری دارد

جهت دریافت خدمات فیزیوتراپی در منزل ، ماساژ در منزل و کاردرمانی در منزل با ما تماس بگیرید.

۰۹۱۲۰۱۷۸۵۶۸ – ۰۲۱۲۸۴۲۲۹۶۹

به چه کسانی فیزیوتراپیست می گویند؟

به کسانی که عمل فیزیوتراپی را انجام می دهند، فیزیوتراپیست می گویند. فیزیوتراپیست ها با در نظر گرفتن شرایط  جسمی و روحی افراد، به بهبود کیفیت زندگی آنها کمک می کنند.

فیزیوتراپیست ها پس از ارزیابی بیماران و با توجه به یافته های بالینی و پیش آگهی بیماری  آنها،  برنامه های درمانی مختلفی را برای تسریع روند بهبودی آنها تعیین می کنند.  در فیزیوتراپی با در نظر گرفتن اولویت های بیمار، اهداف درمانی  مشخص می شود و راه کارهای مفیدی برای مدیریت بیماری توسط خود بیمار، ارائه می شود.

کسانی که در این زمینه کار می کنند، نیازمند قدرت بدنی مناسبی هستند. زیرا در بسیاری از موارد باید ورزش های بدنی خاصی به بیمار بدهند یا نیروی زیادی را برای حرکات کششی بیمار به بدن او وارد کنند. علاوه بر توانایی های جسمی، قدرت روحی بالا مثل صبوری و  مهربانی نیز از جمله ملزومات مورد نیاز برای یک فیزیوتراپیست می باشد.

فیزیوتراپی در چه زمینه هایی فعالیت دارد؟

فیزیوتراپی در بخش های زیادی می تواند فعالیت داشته باشد. عوامل و دلایل زیادی وجود دارند که می توانند باعث شوند تا شما به فیزیوتراپی مراجعه نمایید. ممکن است بیمار یک کودک یا یک فرد ورزشکار و جوان  باشد و یا یک فرد سالخورده و پیر باشد.

دلایلی که می توانند باعث مراجعه شما به یه فیزیوتراپ شوند:

  • کاهش درد
  • بهبود توانایی های حرکتی فرد
  • پیشگیری از آسیب های ورزشی یا کمک به ترمیم آنها
  • پیشگیری از جراحی های مختلف
  • توانبخشی در منزل به افراد بعد از بیماری هایی چون سکته ی مغزی، تصادف، یا جراحی
  • بهبود تعادل فرد برای جلوگیری از زمین خوردن در سالمندان
  • کنترل ادرار و مدفوع
  • یاد گرفتن نحوه استفاده از اعضای مصنوعی
  • یاد گرفتن نحوه استفاده صحیح از ابزار کمکی مثل عصا یا واکر
  • استفاده از اسپلینت یا بریس

 

فیزیوتراپی در چه مواقعی ضروری است؟

کاربرد فیزیوتراپی در آسیب های ورزشی و عضلانی

اگر ناحیه ای از بدن شما با ناراحتی یا درد مزمنی مواجه است که بر کارهای روزانه شما تاثیر منفی می گذارد، بهتر است به یک متخصص فیزیوتراپی مراجعه نمایید. همچنین در برخی عمل های جراحی خاص نظیر عمل باسن و یا در برخی شرایط خاص مانند سکته یا حمله قلبی، می توان از فیزیوتراپی برای تسریع روند بهبودی خود استفاده نمود.

زمینه های فعالیت فیزیوتراپی

زمینه های فعالیت فیزیوتراپی

به طور کلی فیزیوتراپی در حیطه های زیر می تواند نقش داشته باشد:

  • نورولوژی و بیماری های مغز و اعصاب (نورولوژی)
  • بیماری های تنفسی و قلبی عروقی
  • بیماری های پوستی و روماتیسم
  • آسیب دیدگی های ورزشی و ارتوپدی
  • سوختگی
  • سلامت زنان

فیزیوتراپی در چه مواردی کمک کننده است

  • افزایش قدرت و تحرک بدن
  • افزایش انعطاف پذیری و آزادی حرکت بدن
  • تنفس راحت تر
  • کاهش درد
  • کمک به استقامت بیشتر
  • جلوگیری از مصدومیت های بدنی

استفاده از تکنیک های فیزیوتراپی ضمن کاهش عوارض فیزیوتراپی ناشی از آسیب دیدگی های شما، کمک می کند تا روند بهبودی سریع تری داشته باشید . تغییرات بدنی که به دلیل مراجعه به فیزیوتراپی حس می کنید معمولا بسیار محسوس خواهد بود.

کاربرد فیزیوتراپی

جایگاه درمان فیزیوتراپی در کجا قرار دارد؟

یکی از بخش و قسمت اساسی و مهم در سیستم های ارائه دهنده خدمات مربوط به سلامت ، فیزیو تراپیست ها می باشند ، فیزیوترا پیست ها طبق اصول با برنامه هایی به منظور بازتوانی و نوتوانی افراد بدون حرکت و یا نقص های حرکتی می پردازند.

[irp posts=”6358″ name=”کاربرد فیزیوتراپی در توانبخشی”]

درمان در فیزیوتراپی به طور کلی به سه گروه اصلی زیر تقسیم می‌شود:

۱- تمرین درمانی :

فیزوتراپیست با استفاده از تجویز ، ماساژ ، آموزش ورزش های درمانی خاص ، انجام ورزش های درمانی خاص ، ورزش در آب ( آب درمانی ) نسبت به اقدام بیمران یا افزایش سلامت بیماران می کنند.

۲- الکتروتراپی :

در الکتروتراپی فیزیوتراپیست ها با کمک دستگاه های خاصی درمان را انجام می دهند ، این دستگاه ها امواج خاصی را نظیر امواج مایکرو ویو ، امواج مافوق صوت ، امواج کوتاه رایویی ، امواج الکتریکی را به شکل خاصی تولید و تغییر می دهند.

فیزیوتراپی

۳- مهارت های با دست :

یکی از مهم ترین حیطه فعالیت شامل درمان موارد زیر است :

۱-بیماریهای دستگاه حرکتی (ارتوپدی).

۲- بیماریهای پوستی و سوختگیها.

۳-بیماریهای دستگاه اعصاب محیطی و مرکزی.

۴-بیماریهای دستگاه قلبی و تنفسی.

۵-درد و کنترل درد.

۶-بیماریهای شغلی.

فیزیو تراپی تا سال ۱۹۴۵ میلادی به دلیل نبودن فیزیوتراپیست و وجود فقط تکنسین ، به عنوان قسمتی از توانبخشی به شمار می رفت ، اما بعد از ۱۹۴۵ میلادی با بوجود آمدن فیزیوتراپیست مدرن ، شامل درمان و توانبخشی شد .

در حال حاظر به دلیل دیدگاه های جدید در حال ترک حیطه توانبخشی می باشد. و اکنون به عنوان عضوی در انواع گروه‌های چند رشته‌ای شناخته می‌شود.

مرکز توانبخشی ایرانیان آماده ارائه خدمات فیزیوتراپی در منزل و محل کار شما می باشد ، چنانچه مراجعه حضوری به  برای شما ممکن نیست ، می توانید از خدمات در منزل مرکز توانبخشی ایرانیان استفاده کنید.

جهت دریافت خدمات فیزیوتراپی ، توانبخشی و کاردمانی در منزل با ما تماس بگیرید

۰۹۱۲۰۱۷۸۵۶۸ – ۰۲۱۲۸۴۲۲۹۶۹

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *